Hunddagis

Ja, nu har jag praktiserat en vecka på ett hunddagis, det har blivit många promenader men varit jättekul!
En vecka kvar baa sen väntar skolan tråkigt nog.
I helgen satte jag och söt ihop dubblsängen, snacka om skönt det var då! Sen hälsade vi på syster och sambo, kortspel och choklad!
 
Ha det bra!

En ny vecka!

Nu har min andra vecka med praktik startat, nu e jag på ett hunddagis. Jag har varit ut på fem hundpromenader totalt:p  Först två på morgonen där, sen två på eftermiddagen också där.  Sedan en gång hemma med våran lilla sötis:)  skönt att vara ute ändå.

Saknar min söt så jag vet inte vart jag ska ta vägen, fick en lump i magen igår när jag skulle behöva lägga mig ensam. Det var inte roligt!  Saknar dig Älskling!

Ha det så bra!

Händelserik vecka må jag säga!

Ja, detta har verkligen varit en händelserik vecka. Det har nog aldrig hänt så här mycket på en och samma gång... Som alla kanske inte vet så har jag varit på praktik i en vecka nu. Och jag tror ingen som inte vet vart jag varit kan gissa...Nej, för jag var nämligen med min söt på en strutsfarm. Det var riktigt trevligt och det var inte roligt att åka därifrån för sista gången...men förresten, jag ska börja från början. Det var en kylig morgon och vi hade som de andra dagarna åkt den två mil långa resan. Detta var då onsdagsmorgonen. Vi gav djuren mat och gjorde våra sysslor, packade hö så vi hade ont i  musklerna:p Det var en maskin vi skulle kasta in höet i och sedan packades det ihop och en fick springa med de tunga balarna:p      Ja ja, efter lunch när vi var och gjorde sysslor i kycklinghuset så hade min mor ringt till både mig och söt. Sedan ringde hon till strutsfarmen och bad mig ringa upp AKUT! klockan var då tio i tre. När jag sedan pratade med henne berättade hon att någon från moras lucia ringt och ville ha tag i mig. Jag ringde sedan upp damen som sökt mig och hon berättade att jag var en av sju kanidater som kan bli Moras Lucia. Vi fick skynda oss hem till söt och efter en dusch kastade jag mig in i bilen och körde till mora. Dom ville fotta redan samma dag! Och desutom innan klockan sex! Jag startade fyra från söts hem.   Jag har aldrig kört i så tät dimma och det var väldigt otäckt bitvis. Vid tio på kvällen var jag tillbaka hos söt och under tiden jag varit hem så berättade mamma att dom skulle och titta på en hundvalp dagen därpå (vi har nämligen pratat om att skaffa hund ett tag).     Så på torsdagen var de iväg och hade sällskap av en fyra månaders hund med sig hem. Det är en blandras av gråhund och stövare (min låtsaspappa vill nämligen jaga med den), kullnamnet är Wiggo och det lät som om den skulle heta det:p det är alltså en hane. Lägger in bilder sen:)  Och sedan kom fredagen, sista dagen på praktiken hos strutsarna.  Ledsamt  att lämna en så trevlig arbetsplats så vi frågade efter eventuellt helgjobb.  Och gissa vad?  Vi fick jobb om vi kunde redan nästa helg, följa med på marknad. Får se om vi kan. Dessutom ville dom ha hjälp med julbord och sånt, men genom luciagrejen kommer jag vara väldigt upptagen framöver. Tyvärr på söts födelsedag:( Förlåt!    Så på en och samma vecka så har jag blivit hundägare, luciakanidat och erbjuden jobb. Min mest händelserika vecka på länge!     Allt från mig!

Ha det så bra!

RSS 2.0