Överlycklig!

Igår den 20 augusti så körde jag upp:)     och jag lyckades!    Så nu har jag körkort! 

Och idag började skolan...mindre kul kanske...

Ha det bra:)

Jobb hela helgen!

Ja, jag vet inte om det har hänt så mycket egentligen...eller i för sig:)  Lillbrorsan har fyllt år. Sen har jag varit hos söt från onsdag kväll till fredag eftermiddag:) Underbara dagar:) Med inslag av mys och galet spelande av fia med knuff:p    sen kom jag hem och har inte gjort så mycket mer än övningskört, handlat med mamma, skrivit lite och ....jag hade en sak till men glömde bort när jag skulle skriva...jo, jag har letat arselet av min efter fakturan så jag kan betala uppkörningen, för om jag inte har den betald tills jag ska köra upp så e de kört!    Och min helg består av jobb, lite drygt men jag har inte så mycket annat för mig sen är det ju alltid bra att tjäna pengar:)  Särskilt när man håller på med körkortet:p  ska åka ut dit imorgon förmiddag sen sover jag hos mormor.   Och som sagt, snart börjar skolan igen. Och vi börjar den 21:a och jag läste ett mejl från skolan och vi börjar verkligen med lektioner på en gång!!!!!!!!   första dagen vill man ju ha det skönt bara!  
Har väl kanske gjort bort mig också:p    gjort några försök att prata med tre gamla kompisar men jag tror ingen tyckte de va lika kul som jag:P  Fast genom sättet att snacka har inget förändrats sen nian...  ha ha :) fast två vet jag i för sig inte, skickade mejl till dom:)  hoppas dom blir glada:)

Har väl inget mer och säga just nu...mer än att jag hoppas att gudarna står på min sida den närmaste tiden...annars kommer jag bokstavligen bryta ihop:S  men jag tror det går bra:)  känns så men man ska aldrig hoppas för mycket!

Ha det bra!

Underbara dagar!

Ja, nu de sista dagarna så har allt varit underbart! Allt började i lördags, söt var hos mig, vi vaknade till ett lugn och gick i vår egen takt och åt frukost. Dagen flöt på och vi hade jätekul, stod i köket och gjorde lunch och dansade en rätt speciell dans:p sedan sorgligt nog så skulle söt hem:( fick jätteont i magen och ville inte att han skulle åka, så det var de som var tråkigt med  dagen... Sen ringde jag erica men hon var i floda så då ringde jag sandra:)  vi var med varandra ett bra tag och snackade om gamla tider:) underbara tider:) Jag had varit glad hela dagen och dn hade varit underbar. La mig med ett leende på läpparna:)

För att backa lite så var vi allihopa på semester dagarna innan detta. Jag, söt, bror, brors sambo och  barn, mor, lillebror och styvfar. Vi besökte västkusten och det spöregnade nästan hala tiden. Inte en dag gick utan att regnmoln passerade och föll.

För övrigt leker livet! Uppkörning snart så jag e ganska nervös:s   Och skolan börjar snart, både roligt och tråkigt. Det sista sommarlovet är slut då. Snart börjar vuxenlivet!

Ha det bra!

RSS 2.0