Barnvakt

Nu var det ett tag sen jag skrev...är urusel på det här:p Men på denna front har det inte hänt mycket, varit småförkyld i snart tre veckor...börjar bli bättre nu i alla fall:)     Denna helg har jag varit barnvakt åt lillebror medans mor och plastfar e borta.

Men förra helgen gjorde jag något aom slog alla helgen på länge.    Jag, söt min svärmor och svärfar var och såg musikalen GREASE! Och den var grymt bra. Jag satt och rös hela tiden! Det var roligaste helgen på länge. Det var min födelsedagspresent:) 

Skolan rullar på som vanligt, gjorde en god gärning i torsdags. Hittade en mobil och tog hand om den så nu har den rätta ägaren den:) hon blrv glad.

Och livet hemma rullar på...något omställande bara att ha söt runt mig hela tiden men de går bättre än jag hade trott:) Jag känner att det känns nu mer som att vi verkligen hör ihop, jag menar nu lever vi verkligen ihop:)
Jag tycker det känns bättre än någonsin och för varje dag som går älskar jag han mer. När han lämnar mig vill jag bara att han ska komma tillbaka. Numera vill jag vara med honom jämt:)  Jag älskar han så!

Ja ja...ska väl starta syrenen snart. Ska skicka lillbrorsan isäng...
Men annars, ha det så bra och sköt er väl. Annars kommer förkylningen som en brevlåda på posten!

Läxor och förkylning!

Ja, nu va e ett tag sen jag skrev men det har hänt saker hela tiden:p  Har blivit förkyld...  Och förresten,  skolan var inte fullt så hemsk som jag trodde:p  och nu bor söt hos mig:)   det går riktigt bra:)    I helgen är det allmänhetens dag:/

Ha det bra!

RSS 2.0