Dåligt humör...

Känner att jag är på halvdåligt humör... kvällen var trevlig men var som den var och jag hade behövt
prata med söt men det kan jag inte. Han är ju ute och sover i tält i en vecka och är näst intill okontaktbar.
Fick i alla fall ett godnattsms. Hade velat prata med han så han fick mig glad igen men det går ju inte, jag vill inte heller oroa han med att säga för mycket. Han behöver tänka på det han ska göra och inte på mig. Men där är det jobbiga,jag vill ju berätta att jag behöver prata men kan inte. Så jag får vackert vara tyst.

Men men, imorgon börjar min hektiska dag. blir matt av att bara tänka på det.
Först packa och så sen titta massvis om jobbet, Ja förresten, jag fick jobbet! sen ska jag till syrran och titta på kattungar sedan jobba mellan 16 och 19 och sen direkt hem för att byta om och äta sen gå ned till tåget som går 20.30.   Lite hektiskt men men:)

Ha det!

Länge sen nu igen känns det som...

Jag tror jag tappat nästan alla läsare nu:p förstår  varför också i för sig...jag skriver ju aldrig heller.
Men jag ska försöka ändra på det tänkte jag...

Ikväll har jag sett på en film, tänkt mycket på söt och funderat på vad som händer egentligen. Känns så fel att vi inte ses och när vi ses har det gått en hel lång månad sen vi sist fick hålla handen eller ens se in i varandras ögon.
Vill vara med honom...men livet är som det är för tillfället, förhoppningsvis blir saker och ting bättre sen.
Har dock upptäckt en  sak idag, jag trodde jag och söt var på samma plan men han har mognat mer än jag märkt. Och det är bra för honom, man behöver mogna. Hoppas jag också gör det och följer med honom upp ett snäpp. Fast när vi lever tillsammans efter muck kommer jag tvingas in i det om inte ganska snart till och med.
Under veckan som var så var jag på en intervju på monetar, man sitter och ringer runt till folk så tyvärr för alla som tycker säljare är dryga så är det en sån jag ska bli om jag nu får jobbet.  Då är det mån-fre varje vecka, det är mitt steg in i vuxenvärlden, man kan inte leka runt och ha det bra hela tiden.
Jag hoppas att jag får det då jag inte trivs på mcdonalds.


Under kvällen har jag tänkt mycket på en vän jag hade förut, vi gick i högstadiet tillsammans och hon gjorde min fritid väldigt rolig och jag saknar henne. Nu har vi tyvärr vuxit ifrån varandra...men jag hoppas att vi ska hitta varandra igen.   Allle:)


Nästa helg bär det av till Sköve med svärföräldrar. Vi ska hälsa på Olle, det ska bli roligt:)


Ja ja, ha det bra allihopa!

RSS 2.0