Börjar bli jobbigt...

Ja, nu e jag i mora igen, efter några jobbdagar och softande... Suttit på körskolan i fyra timmar idag, känner att mitt huvud är ganska trött.  Börjar bli grymt nervös inför fredag när jag ska till halkbanan och skriva upp. Så morgondagen kommer bestå av teoriläsning, teoriläsning, hämta spån, teoriläsning, teoriläsning och teoriläsning.
Och stakars söt som var i kättbo med mig fick stå ut, jag har varit på väldigt ostabilt humör så jag har gråtit ena gången och skrattat en annan...

SCHEMA FOR THE BIG DAY! If you ask me:p but maybe not so big for someone else:p
07.15 Ska jag står och vara klar för avfärd utanför körskolan. (Snacka om jobbigt att ta sig upp och äta frukost:s)
08.15 (Tror jag vi är framme i Falun) Och då börjar vi med 45 minuters genomgång av vad vi kommer göra under dagen.
09.00  Börjar vi med halkan!
11.00 Bär det av till upplevelsehallen eller vad det heter där vi ska få snurra i en bil och krocka.
12.15-13.15 Lunch och fototagning
13.15 Uppskrivningen börjar. 70 fråger sammanlagt, 5 av dom är testfrågor som inte räknas med i provet och av de 65 återstående frågorna kan man ha 13 fel. Alltså är man godkänd om man har 52 rätt av 65 möjliga vilket egentligen är mycket.    Men man ska inte säga för mycket utan nu e de bara att hoppas att det inte går dåligt!

Tror att jag skulle vara hemma halv 5 eller halv 4.

Ja ja, kort och gott!
Ha det bra!



   

Nu dröjer det ett tag!

Ikväll bär det iväg ut till Kättbo, så tyvärr kommer jag inte kunna skriva på ett tag...
Ska fira midsommar och gå på 60 års kalas: )

Så ska jag och söt jobba på söndag och tisdag sen nästa fredag ska jag skriva upp till körkortet!
Så man får väl hoppas på det bästa och hålla tummarna!

Ha det bra!

Hemma igen!

Ja, nu har vi cyklat 13 mil...på tre dagar:)  För att inte vara atleter som håller igång dagligen så tycker jag det är grymt bra:) 
Vi cyklade 6 mil första dagen, andra dagen 5 mil och 2 mil idag:)   Grymt stolt över oss:)   Och resan har kantras av olika saker, vi började med att cykla 3.5 kilometer fel. Åt ett håll då, för vi fick ju lov att cykla tillbaks också och då blev det 7 kilometer fel allt som allt.    Och andra stället vi campade på var fullt av knott!!!! Och då menar jag FULLT!   Och idag var vi äntligen hemma och firade hemkomsten med tre kulor glass på glassbaren, fast vi skulle ha ätit först:p  men de sket vi i!
Ja, mycket mer hände men orkar inte skriva mer...ska sova tidigt idag...

Ha det bra!

Ja, nu var det dax!

Jag trodde inte att jag skulle hinna blogga idag, varav min hälsning på söts blogg:p
Men i alla fall, imorgon bär det iväg siljan runt. Jag, söt, min bästa kompis och hennes pojkvän ska cykla runt siljan!
oj oj oj... kan inte sluta i mer än kaos! Kort och gott, nu ska jag gå.

Ha det bra!

Födelsedag i all ära!

Ja, idag (lördag) så har jag gått in i en helt ny period i mitt liv. Jag har nämligen fyllt hela 18 år.
Min dag började inatt. Eftersom jag är född 02.14 så ville jag vara vaken tills dess, och stackars söt, han fick såklart vara uppe med mig! Så vid två inatt så gick vi för att borsta tänderna och så vidare sedan låg vi bara och väntade på det heliga slaget.   Jag fick efter kvart över två en helt underbar massage, vilket vi fick ett bevis på! Jag började drömma under tiden han masserade och när han pratade med mig svarade jag helt fel och allt blev konstigt.  Jag var faktiskt jättetrött!
Sedan somnade jag och dagen kom...med: Ellinor, nu åker vi och Erik är hemma!  Hopp, tänkte jag.   Sedan när jag väckt söt genom att pussa han så låg vi och mös!   Sedan fäljdes dagen av frukost och städning av rummet. Och jag var jätteduktig, jag dammtorkade överallt!!!! Sedan var det lunch och vi tog det lugnt tills vi bestämde oss för att cykla ned och ta en glass. Det blev en sväng in på turistbyrån där vi köpte karta tills på måndag, sedan åkte vi och köpte glass för att sen upptäcka att det var någon slags bilträff vid kajen (veteranbilar). Det var livemusik. Sen ville jag in på åhlens men dom hade stängt. Då bestämde vi oss för att åka till ICA MAXI. Där handlade vi lite choklad, serpentiner för att hänga i mitt rum och andra smällare som skjuter ut små papperremsor och stinker krut!  Sen mitt i allt kom genombrottet som gjorde att det kändes som att jag fyller 18, jag upptäckte att jag kunde ju faktiskt köpa alkoholhaltiga drycker på affären. För under morgonen hade det bara kännts som vilken födelsedag som helst men då var det som om hjärnan fattade! ha ha :p  JAG HAR FYLLT 18 ÅR!!!    Så det slutade med, dock lite men skitsamma, Jag köpte två cider (vilket jag kom på sen att jag tror man får köpa det tidigare än 18 år) men jag ville köpa nått annat också, och efter frågats söt's bror om jag verkligen får köpa så slog jag till:p   två öl också:p  min bror ringde och skulle gratta och fick höra vad vi gjorde..det var riktigt roligt och efter samråd med min kära bror blev det en falcon och en norrlands guld:P Han var riktigt intresserad:) Han är världens bästa bror!  :)       sedan kom vi hem och pyntade rummet och jag öppnade presenter:) sedan skulle vi lägga i båten men det sket sig, det slutade med att vi åt pizza hemma istället...

Ja, nu sitter vi här och dricker öl:p  ha ha   inte det godaste men det e inte så illa ändå:p 

Och sen vill jag tacka alla som gett mig presenter och firat med mig!  Det har betytt oerhört mycket:)
Och jag kommer redan blogga ut mina presenter som jag är oerhört tacksam för:)

Ha det så bra och jag ska verkligen försöka hinna blogga imorgon, för imorgon börjar det!
Eller på måndag morgon men sen jävlar, håll i hatten alla runt siljan för då kommer vi!   De fyra ligisterna!

Länge sen sist!

Ja, nu var det ett tag sen, tänkte uppdatera lite...Kan bli långt!

Förra torsdagen så kom vi hem halv tolv:s ganka jobbigt men kul:) och på fredagen så kom söt till mig:) sedan bar det iväg ut till Kättbo (Mitt barndomshem och by). Vi skulle nämligen provjobba på en vägkrog som heter johannisholm.

Lördagen
Eftersom mor eller ingen annan var i kättbo så hade vi problem med att ta oss dit. Ägarna, som snälla är erbjöd sig att hämta:) En av dem är hollendare och en är tysk, och dom förstår svenska om man pratar sakta men vi kom fram till redan på ditfärden att det var lika bra att prata engelska hela tiden.  Men lördagen var nog den roligaste arbetsdagen på länge...allt började med att när vi hoppade in i bilen och söt skulle stänga dörren så åkte ett skydd lös som satt vid hantaget (En volvo combi, gammal!) och det första Jylle (Hollendaren, en han) sa var: The first day and you have already broke my car! och skrattade lite... Och som tur är så är dom inte heller så bra på engelska, tur för mig:p   Sedan kom vi till resturangen och när det var tomt på folk så skulle vi skura golvet. Jag tog en skurhink, hälde  i vatten och såpa och skulle precis börja trycka ur vattnet ur moppen...Och vad händer då?  Jo, jag välter hela hinken på golvet!  Sedan när jag ska börja torka upp det så bryter jag sönder moppen (men den var redan trasig så jag bara böjde till den mer) och steffie kommer springande och säger: Oh, you broken it!  Och jag får ju lite lätt panik och försöker säga att det redan var så, och när hon förstår vad jag menar så säger hon: Oh, I'm gone talk to victor!  Och det var han som hade haft den sist. När då moppen är sönder och vattnet är över golvet så börjar steffie hälla ut vatten på resten av golvet. Både jag och söt blev förvånade och bara tittade på varandra. Sedan förklarar hon att vi får ta borstrar med högt skaft och skura golvet så sen skrapa bort vattnet.   När det var klart och halva dagen hade gått så kommer hon och säger till söt: Du kanske ska vända tröjan rätt!   Då har han gått med den ut och in halva dagen:p  ha ha

Söndag
Söndagen så gav vi oss ut i blåsvädret på sjön och fiskade, vi fick två var:)  först fick söt en jätte liten= Small,  sen fick jag en lite större= Medium, och sedan så fick jag en som inte fick plats i hinken, fisken var för lång:p = ExtraLarge   Sen så fick olle en som var lite mindre och större nämligen en = Large. Allt var aborrar.      Vi släppte i dem igen.
Vi bestämde oss för att vara kvar tills på måndagen!

Måndagen
Då åkte vi till rättvik för att träffa min bästa kompis och hennes pojkvän, skulle planera cykeltur som startar nu på måndagen!  Sedan åkte hon och han till leksand och jag och söt till söt's stuga. Vi ville paddla men kanoterna var inte i än, det slutade med att vi låg på en filt ute i två timmer och sedan spelade vi kort och gjorde mat.

Tisdagen
Var i skolan och hade ponnytrav, jag och söt körde en häst:) han var jätteduktig trots att han aldrig gjort det förr:)
Sedan spöade våran klass hästtvåorna i brännboll! Åkte hem och sov hemma.

Onsdagen
Då kom en kompis och hämtade upp mig sen åkte vi till Rättvik, skolavslutning...Efter det så åkte söt, jag, kompisen och hennes två kompisar och åt pizza. Sedan skulle söt åka och städa ur stugan och vi åkte och tittade på studenterna. Trist som det var hade jag inget att göra på kvällen för min kompis skulle på krogen och jag ligger bara tre dagar efter men kunde ju inte hänga med på grund av att dom skulle ju inte släppa in mig. Men det började ösregna så hon tappade lusten att gå ut och vi åkte hem till mig och såg på film istället.   

Idag, torsdag
Nu börjar karuseller...Jag fyller ju år på Lördag, 18!!! Och pappa skulle jobba då så vi tar firandet idag istället:)  ska bli kul:)    Men nu ska jag gå och göra nått vettigt:p  fast vad det vet jag inte:p

Ha det bra! 

Äntligen!

Äntligen så är det sista dagen! Känner att det ska bli grymt skönt att åka hem i alla fall:)
Idag har jag mjölat bara, sen har jag lyckats slagit i låret så jag kommer få ett blåmärke, det har redan börjat bli blått. Nu har jag varit ledig sen åtta och börjar klockan ett igen och då är det bara mjölkning, det går snabbare och snabbare tycker jag:)  Mamma kommer och hämtar ikväll så det ska bli skönt för då slipper jag dra på alla väskor på ett tåg.  Jag skriver nu för vi kommer komma hem lite sent ikväll. Jag slutar inte fören halv sju och mamma kommer vid sju så jag hinner duscha och så. Sedan tar det 1,5 h att åka hem:s 
Imorgon bär det iväg igen, och så får jag besök, vart och vem?  ja,continuation follows:p Maybe today, Maybe not today or Tomorrow!                    Men nu ska jag gå och sova i alla fall. Kanske skriver mer ikväll...vem vet:p

Ha det bra!

P.s.t
Bilder kommer snart!

Ännu en dag som består av många timmar!

Man kanske inte ska klaga egentligen men jag måste då säga att ska det vara så här hela veckan så kommer jag avlida. Började tidigt imorse, och smidigt av mig när det är som det är så råkade jag komma tio minuter försent...jag somnade om nämligen. Egentligen hade jag tänkt skriva ikväll men jag har kommit på att jag kommer vara död ikväll så då skriver jag nu. Jag började som sagt va vid kvart över fyra imorse, och efter mycket om och men gjorde jag frukost, detta var runt åtta. Allt var slut oc.....   jag återkommer senare, nu är det lunch. 

Ja, och nu då. All frukost var i alla fall slut:s jobbigt värre men det gick efter någon vända till ladugården.  Och dagen blev lång. Halv sju slutade jag. Men förresten, som tur va så fick jag sova imorse mellan 09.00 till 12.00 så det var lite skönt:)  men sedan var det full fart igen tills klockan blev halv sju då jag äntligen fick sluta. 

Nu ska jag i alla fall sova, känner att det behövs. Och till tråga på allt så fick jag idag veta att jag jobbar mellan 04.15-18.30 varje dag fram tills på fredag då jag kanske inte jobbar alls. Beror på hur mycket jag orkar med...Men som tur är så får jag ju en sovpaus mellan nio och tolv, oftast.

Ha det bra!

Helgen är över:(

Ja, nu är helgen över och jag måste säga att det kanske inte var den roligaste helgen på året...va ju sjuk så jag orkade inte göra så mycket...men på lördag blev det dock roligare:) för då kom söt, och sen på söndag så åkte vi till han:) det kändes konstigt för det kändes som om jag skulle åka vidare på en gång...men jag stannade och kroppen förstod det först på kvällen när jag skulle sova:p men natten var hemsk! Det var skitvarmt så jag rullade ner och låg på golvet tills det var så kallt att jag skakade...men då  var det genast mycket skönare att krypa under täcket sen.  På måndagsmorgonen var jag tröööött, och söts pappa lämnade först av söt där han skulle praktisera sedan så skjutsade han mig till bondgården... så nu sitter jag här igen. Vid en dator och börjar inte förens vid halv ett, och då är det lunchen.  Sedan kommer veterinären och jag hoppas att jag inte börjar tidigt imorgonbitti...för det är ju CSI NY ikväll som jag gärna skulle vilja se. Men ska jag upp tidigt så är inte det så stor ide. (Nämligen nio till tio).  Och senare under dagen så följs det av mjölkning. Jaja, inte så mycket mer att berätta just nu...men än är dagen ung:p

RSS 2.0