Äntligen:) Nu börjar det ju funka!

Äntligen har jag också kommit in i en fungerade rytm. Jag tänker inte alls på söt lika mycket nu som jag gjorde förut, eller visst tänker jag på han men jag saknar honom inte lika mycket.
Jag har börja gjort mer saker och så och det känns underbart.
Hade även kommit igån med att ut å ge med wiggo 40 min varje vecka men sen blev jag sjuk:(
Men under helgen tog jag det försiktig sen igår var jag ute 1h och 10 minuter med wiggo och idag 1 h 30 minuter fördelade på två nästan lika långa promenader. Stannade vid en strand och släppte lös Wiggo en stund:) Det tyckte han var jättekul:)

Nu sitter jag lugnt framför datorn och sms:ar med söt:)

Funderade idag på om jag skulle söka två jobb på tomteland. Säsongsjobb 8 helger + två lov men kom fram till att jag ska struna i det. Arbetsförmedligen har en sjuk regel, man måste vara arbetslös i 3 månader i sträck för att få något som helst bidrag. Och nu är jag ju arbetslös, har varit det 1 månad. Om jag då skulle få säsongsjobbet på tomteland ligger de över nov-dec. Sen efter de månaderna måste jag gå arbetslös i ytteligare 3 månader innan bidrag. Om jag då struntar i det så får jag i alla fall pengar varje månad.   Dessutom en till sjuk tillhörande regel. Eftersom jag måste vara arbetslös i tre månader i sträck så om nån ringer över en dag kan jag inte hoppa in fören dessa tre månader gått eftersom då måste jag vänta tre månader från det datumet.  Jag blir så Sur! Vet inte om nån fattade men jag fick skriva av mig i alla fall:)

Men men, över till annat. I helgen ska jag åka till söt:) Älskar han så<3

Ha det bra!

Inte visste jag

Inte visste jag att detta skulle bli så här svårt. Allt börjar kännas bättre men så fort det blir en rubbning av det som börjar bli normalt funkar det inte för mig.  Söt sa just att dom kunde få lov att göra baskerprovet utan förvarning, så om jag inte fick nått svar på kvällarna skulle jag anta att dom börjat med baskerprovet.
Baskerprovet som jag har förstått det är när dom sätts ut i skogen
och ska klara sig utan mat coh gå mycket.
Fast detta är nog inte allt. Skulle tro att det e mycket jobbigt.  Klarar man det får man gå med basker!


Nu ska jag sova!

Kommit på en sak...

...att när man inte har något jobb, när man inte har något att göra eller riktigt se fram emot så slutar man uppskatta ledighet. När jag jobbade konstant nu juli så tänkte jag å vad skönt att vara ledig.
Jag kommer till och med ihåg när jag och söt satt utanför gamla affären i Bäsna. Han skulle rycka in och jag skulle hem, hem till ingenting att göra. Jag kände då en otroligt stor frihet. Jag hade inga mera stora tvång på mig.
Allt var kul den första tiden, nu har jag snart varit arbetslös i 1,5 månader och det är inte kul längre.  
Jag försöker hitta energin till att söka jobb och vara energisk. Men när jag inte har någon vid min sida som stöttar mig känns det så mycket svårare och mycket jobbigare.

Jag är ju egentligen inte ensam, jag har ju min pojke långt borta, 5 timma bort, jag har hela min familj men vid mig bara jag vill det. Jag har kompisar som vill umgås med mig.
Så egentligen är jag inte ett dugg ensam men det finns ingen i hela världen sm kan stötta mig som min pojkvän kan göra. Han är min bästa vän, han pysslar om mig, bryr sig om mig och framförallt brukar han alltid finnas nära till hands.
Det jobbigare är att nu finns han inte till hands. Han kontaktar mig när han är klar och så. Jag kan aldrig styra när jag vill prata med han. Saknar att säga godmorgon till honom, bara en liten enkel sak som man kanske tycker är liten men den känns större.

Men men, livet går vidrae och han är snart hemma igen. Önskade ibland att man kunde blunda och tiden hoppade dit man ville. Jag vill så gärna start upp mitt liv med honom, jag älskar honom.


Nu va det ett tag sen

Kände att jag ville skriva av mig någonstans och kom på att jag hade bloggen:)  Antar att jag tappat alla läsare nu när jag inte skrivit på så länge...
Men men, imorgon ska jag försöka att bli skogsmulle. Min styvfar har en skogsfirma och jag ska följa med och röja med pojkarna imorgon. Som tur är ska vi bara ha en halv dag imorgon. Ja menar, jag som är oefaren skule antagligen avlida efter en hel dag.
När man röjer har man en sle som håller upp sågen men det kommer nog bli jobbigt ändå. Antagligen kommer jag ha ganske ont men det som inte dödar det härdar.  Allt är ju extra känsligt i början och ju mer jag är med ju mindre kommer det ju att kännas efter.

När jag jobbat klart ska jag åka till söt:) han kommer hem igen:)  ska bli så kul att träffa honom:)  Ska shoppa lite i kupolen innan han kommer:)


Ja ja, kort och gott från mig. Ha det bra!

RSS 2.0